Om mig

07-02-2018
Flygtninge situationer
Jeg arbejder som frivillig danskunderviser i en sprogcafe, hvor jeg møder en del skæbner især fra Syrien. Det gør et stort indtryk på mig at se, hvor hårdt de arbejder for at finde fodfæste her i landet, mens bomberne regner ned over deres tilbageblevne familie.

Det har altid været en del af mit liv at tegne og male, men for ca. 15 år siden åbnede min kusine for alvor mine øjne for, hvad akvarelfarver, vand og papir kan gøre. Disse farver lever helt deres eget liv, og farverne har helt forskellige egenskaber. En verden, hvor man hele tiden lærer nye ting. Jeg har hentet en masse motiver fra Læsø, hvor vi ofte kommer, og fra Grønland hvor jeg kom jævnligt i 5 år, da den yngste søn med familie flyttede derop.

Som undervisere har jeg haft Inge Iversen og Birgitta Glode, og jeg får rigtig megen god inspiration ved at male sammen med en gruppe, der også interesserer sig for akvarelmaling. 

 

Jeg hedder Britha Nielsen og bor i Lejre. Kan træffes på mobil 25101958 eller via mail: brithanielsen@gmail.com

| Svar

Nyeste kommentarer

10.03 | 12:46

Hej Bodil

Jeg er stadig interesseret, hvis du har det skønne maleri på lager

Kh Lene

10.03 | 10:08

Hej Lene!
Kan ikke huske om jeg har det endnu…..
Men hvis du fortsat er interesseret, så længe siden du spurgte, så sig til!
Kh Bodil

29.11 | 20:33

Kære Bodil
Endnu et særdeles skønt billede og nogle fantastiske dejlige farver. Det er et billede, som jeg kan kigge på længe. Det er vel ikke til salg?

12.12 | 22:13

Dine motivvalg er sjovt nok som mine yndlingsmotiver, gode fremstillinger som jeg helt sikkert inspires af. Smukt. Mvh Jørn Søkilde